Duitse Herder » Duitse Herder Handboek

Duitse Herder Handboek

Het Duitse Herder handboek is voor iedereen die net een Duitse Herder gekocht heeft en nog niet weet hoe je deze op een verantwoorde manier verzorgd en opvoed. Het kan ook zijn dat je al wat langer een Duitse Herder hebt en deze gedrag vertoont wat je niet begrijpt en waarvan het je niet lukt om het af te leren. Tot slot wordt er in het Duitse Herder handboek een positieve methode van gedrag aan- en afleren beschreven.

Duitse Herder Handboek

Is Guus Jansen betrouwbaar?

Guus Jansen heeft al meer dan 25 jaar ervaren met het verzorgen, trainen en opvoeden van Duitse Herders. Hij heeft het grootste deel van zijn vrije tijd gebruikt om de Duitse Herder te onderzoeken en zijn kennis over dit ras te vergroten. Hij verslond boeken van hondenexperts maar kwam erachter dat de meeste dingen uit de boeken niet werkte. Dit kwam simpelweg omdat dit algemene hondenboeken waren en niet speciaal geschreven waren over de Duitse Herder. Guus Jansen heeft al zijn ervaringen en trainingen samengevat in dit boek. We kunnen dus wel stellen dat Guus Jansen betrouwbaar is.

Wat krijg je als je het Duitse Herder handboek koopt?

Als je het Duitse Herder handboek koopt, dan krijg je niet alleen de kennis en informatie die Guus Jansen beschikt over de Duitse Herder, maar ook de kennis van 2 fokkers van Duitse Herders en een dierenarts die meegewerkt hebben aan dit boek. Zo verzekert Guus Jansen zichzelf ervan dat de informatie in het boek ook daadwerkelijk klopt. Met dit informatieve boek heb je alle technieken, trucs en tips om jouw Duitse Herder in een gelukkige, gehoorzame en gezonde hond te veranderen. Zelfs als je geen enkele ervaring met honden hebt.

Het boek bevat onder andere de volgende informatie:

  • Hoe je ontdekt of je Duitse Herder geschikt is voor jou, je familie en eventuele andere huisdieren.
  • Hoe je een Duitse Herder snel en succesvol traint.
  • De reden waarom Duitse Herders vaak opspringen.
  • Hoe je voorkomt dat Duitse Herders vaak en veel blaffen als je er niet bent.
  • De 5 meest gemaakte fouten bij het kopen van een Duitse Herder.
  • Wat doe moet doen tijdens de eerste nachten met je Duitse Herder pup.
  • Wat de 4 belangrijkste behoeften van een Duitse Herder zijn en hoe je hieraan tegemoet komt.
  • Wat je allemaal moet kopen als je een Duitse Herder hebt aangeschaft

Conclusie: het Duitse Herder handboek kopen of niet?

Ja, het Duitse Herder handboek is zeker de moeite waard om aan te schaffen! Met dit handboek heb je een complete gids voor het opvoeden en trainen van je Duitse Herder. Het maakt niet uit of je de Duitse Herder als pup aanschaft of deze pas thuis krijgt als hij al wat groter is. Naast tips over het opvoeden en verzorgen van Duitse Herders behandelt het e-book ook de waarheid achter bepaalde fokkers van Duitse Herders. De rasstandaard van de Duitse Herder staat in details uitgewerkt in het boek. Ook krijg je tips om ervoor te zorgen dat je een zonde Duitse Herder uitkiest die goed opgevoed is. Zo bescherm je jezelf tegen malafide fokkers.

Het boek geeft je een opsomming van de meest voorkomende gedragsproblemen en voorbeelden van hoe je deze kunt oplossen. Het boek geeft ook een inkijkje in het hoofd van een Duitse Herder en legt uit hoe je ervoor kunt zorgen dat de hond jou als zijn baas gaat zien en zich onderdanig zal gedragen richting jou. Je leert leiderschap tonen richting je hond, waardoor de Duitse Herder een hele fijne gezinshond wordt, die zich goed gedraagt en waar je lekker mee kunt trainen.