Duitse Herder » Duitse Herder benodigdheden » Duitser Herder boek

Duitser Herder boek

Denk je erover om een Duitse Herder aan te schaffen? Of heb je al een puppy en heb je toch nog een aantal vragen met betrekking tot de opvoeding van deze hond? Er zijn een aantal boeken die erg helpend kunnen zijn bij het opvoeden van een Duitse Herder. Twee van deze boeken worden in dit artikel besproken: Over Dieren – Duitse Herder van R. Bolmans en het Duitse Herder Handboek van Guus Jansen.

Over Dieren – Duitse Herder (€14,95)

Dit is een interessant Duitse Herder opvoeden boek, met informatie over alle facetten van de hond. Naast dat de Duitse Herder een echte werkhond is, kan hij ook een heel fijne gezinshond zijn. De Duitse Herder is ook geschikt om verschillende sporten mee te doen. Er zijn tal van mogelijkheden met deze hond, die worden besproken in dit boek.

Daarnaast voorziet het Duitse Herder boek je van een aantal praktische tips met betrekking tot de opvoeding van de Duitse Herder. De Duitse Herder is een heel fijne hond, mits je hem goed opvoed. De tips in dit boek zijn gebaseerd op de regels die gelden binnen een roedel (bestudeerd bij wolven). Dit boek bevat de nieuwste inzichten op het gebied van opvoeding. Tot slot staat er ook informatie over de gezondheid van honden in en over EHBO bij honden.

Het Duitse Herder Handboek (€30,58)

Het Duitse Herder Handboek is geschreven door Guus Jansen. Guus heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen, trainen en opvoeden van Duitse Herders. Hij heeft een compleet Duitse Herder opvoeden boek geschreven dat alle aantekeningen bevat die hij de afgelopen 25 jaar gemaakt heeft. De technieken worden stap voor stap uitgelegd zodat je deze direct kunt toepassen en er geweldige resultaten mee kunt behalen. Het boek is niet te vergelijken met andere boeken over de Duitse Herder. Het boek bevat onder andere informatie over:

  • De reden waarom Duitse Herders opspringen;
  • Het belangrijkste onderdeel van succesvol trainen met een Duitse Herder;
  • De oorzaak van urenlang blaffen;
  • De 5 meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een Duitse Herder.

Duitse Herder opvoeden boek

Bovenstaande boeken kunnen goed van pas komen bij het aanschaffen en opvoeden van een Duitse Herder. Het is ontzettend belangrijk dat een Duitse Herder goed opgevoed wordt. Dit voorkomt agressief en vals gedrag bij de hond. Het is dan ook verstandig om je in te lezen over het gedrag en karakter van dit ras alvorens je een Duitse Herder aanschaft.